sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Banaanikakku

Jääkaapista löytyi kermaviili, josta oli päiväys mennyt ohi ja banaanitkin olivat uhkaavasti tummuneet, ajattelin tehdä banaanikakun.

Ohje löytyi netin syövereistä, mutta en muista kenen sivuilta. Ohje oli kuitenkin helppo ja kakku pehmeä :)


3 banaania
3 kananmunaa
3dl sokeria
4,5dl vehnäjauhoja
1tl soodaa
2tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
200g kermaviiliä
150g voita sulatettuna
1tl kanelia

Sekoita kaikki aineet sekaisin ohjeen järjestyksessä. Vehnäjauhot, sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri kannattaa sekoittaa ensin keskenään.
Taikina jää löysähköksi.
Paista 175 asteessa n. 50min.

6 kommenttia:

  1. Tämä näyttää mehevältä -ilmeisesti kermaviili sopii hyvin banaanikakkuun! Itse laitan aina banaanikakun uuniin, kun manskut alkaa oleen liian pilkullisia syötäväksi sellaisenaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kermaviili sopi banaanikakkuun oikein hyvin :)

      Poista
  2. Blogistani löytyy sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  3. Terve! Sly22- kierroksen parisi täällä. Ilmoittelen, että yhteystietosi on vastaanotettu ja olen hieman tutustunut sinuun ja blogiisi. Kyselisin vielä, että eihän teillä ole mitään allergioita tms., se kohta kun oli lomakkeesta jäänyt tyhjäksi?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)