perjantai 22. helmikuuta 2013

Ananashyytelökakku

Arlalta oli tullut uutta ananas-tuorejuustoa. Minusta on ihanaa kokeilla uusia tuotteita, joten ostin sitäkin kokeiluun ja tein siitä hyytelökakun. Liivatteet olisi voinut sulattaa sitruunamehuun, niin olisi tullut vähän hapokkuutta mukaan.
Vähän kyllä mietin näitä maustettuja rahkoja ja osaa tuorejuustoista, että tarvitaanko niitä. Osa ajaa kyllä asiansa, mutta tämä hyytelökakku olisi varmasti ollut ihan hyvää vaikka olisi käyttänyt maustamatonta tuorejuustoa ja lisäillyt enemmän ananasta ja vaikka ananasmehutiivistettä joukkoon.


Pohja:
150g keksejä
60g margariinia /voita sulatettuna

Täyte:
2,5dl flora vispi
400g ananas-tuorejuustoa
200g turkkilaista jogurttia
230g ananas-murskaa liemineen
6 liivatetta
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria

Hienonna keksit, lisää sulatettu rasva joukkoon.
Taputtele irtoreunavuoan pohjalle

Laita liivatteet likoamaan
Vatkaa kerma
Sekoita tuorejuusto, turkkilainen jogurtti, ananasmurska ja sokerit.
Kuumenna tilkka vettä tai ananasmehu ja sulata liivatteet siihen. 
Sekoita liivateseos tuorejuustoseoksen joukkoon.
Sekoittele kerma viimeiseksi joukkoon.
Kaada keksipohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)