tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kinuski-kääretorttu

 Jääkaapissa oli vielä Valion valmista kinuskitäytettä. Käytin lopun kääretorttuun omenahillon kanssa. Kinuskia meni aikast reilusti joten arvata saattaa, että makeaa oli ;)
Pohjan ohje löytyi Valion lämpimäisiä- kirjasta.


3 kananmunaa
1dl sokeria
1dl jauhettua hasselpähkinää
2rkl perunajauhoja
2rkl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vaahtoon. Sekoita taikina tasaiseksi.
Levitä taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 200 asteessa noin 10min.

Ripottele toiselle paperille sokeria tai kookoshiutaleita. Minä ripottelin krokanttia. Kumoa kypsä pohja sille.

Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja rullaa.


1 kommentti:

  1. Näyttää tosi hyvältä! Kellarissa on hyvä varasto itsetehtyä omenahilloa, joten aion kokeilla tätä heti huomenna : ) Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)