sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Rullapizza





Rullapizza

Ensin kannattaa ruskistaa jauheliha ennen kuin tekee taikinan niin jauheliha ei ole liian kuumaa kun laittaa taikinan päälle. 

Pohja:
3dl maitoa
1pss kuivahiivaa
1dl sämpyläjauhoja
1/2tl suolaa
1/2dl öljyä
n. 6dl vehnäjauhoja

Kuumenna maito 42 asteiseksi
Sekoita kuivahiiva ja sämpyläjauhot, lisää maidon joukkoon
Lisää muut ainekset
Anna kohota

Täyte:
400g jauhelihaa
öljyä
Sipulikuutioita
1/2tl suolaa
mustapippuria/pippurisekoitusta
3/4dl ketsuppia

Ruskista jauheliha ja mausta. Anna jäähtyä.

Kaaviloi pohja suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
Sivele pohjan päälle ketsuppia ja kaada jauhelihaseos päälle.

Pohjan päälle:
1prk ananaspaloja
1prk ananasmurskaa
1prk fetajuustoa

1pss texmex-juustoraastetta (osan jätin pinnalle)
tavallista juustoraastetta

Rullaa ja siirrä pellille.
Ripottele juustoraaste pinnalle

175ºC noin 35-45min.

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen ja hyvä idea =)

    VastaaPoista
  2. Loistava idea! OIKEIN HYVÄÄ SYNTTÄRIPÄIVÄN ILTAA Sinulle. Onnittelut!
    t. SLYsi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)